Rijecko filatelisticko drustvo "Rijeka"

nedjelja, 22. travnja 2007.

Kratki osvrt na redovnu godišnju Skupštinu Društva

Skupština je započela u 11 sati 22.travnja 2007.godine u prostorijama Društva.

01

Skupštinu je otvorio predsjednik Borut - Borja Kopani. Kao i uvijek pročitan je dnevni red, izabrano radno predsjedništvo, verifikaciona komisija, zapisničar itd.

02

Uslijedila su izvješća predsjednika, knjigovođe... Postavljeno je nekoliko pitanja i dobiveno nekoliko odgovora. Izvješća su usvojena.

03

Za novog blagajnika Društva izabran je gosp. Julijan Dobrinić. Izvršena je kooptacija novih članova u Izvršni odbor Društva zbog ostavke tajnice Sare Vukušić. Članovi Izvršnog odbora izabrati će međusobno na prvom svom sastanku novog tajnika Društva.

04

Pročitan je plan rada. Spomenuto je međuostalom kako treba više članova sudjlovati na natjecanjima i kako im se treba pomoći u tome, kako treba nastaviti umjeren tempo u izdavanju prigodnih omotnica, kako i dalje treba njegovati suradnju sa HFS-om, ostalim društvima i organizacijama, kako treba više poraditi na edukaciji mladeži, te je bilo govora i o mogućnosti organiziranih "izleta" članova Društva na filatelističke convegne unutar i van zemlje. Zatim se čeka konačno pokretanje glasila Društva, te se razmatrala mogućnost održavanja manjih izložbi Društva.

05

I dok je trajala Skupština neki članovi jednostavno nisu mogli bez maraka :)

06

Dok neki ni ne slute da će dobiti priznanje i spomen značku Društva, drugi su već prozvani na radost cijelog Društva.

07

Naime, priznanje i značku se dobivalo za aktivnost, ali i za već 50 i više godina članstva i bavljenja filatelijom.

08

Na vijest da smo 2. po postignućima ove godine među filatelističkim društvima mogu samo izdvojiti dvije rečenice gosp. Marijana Turine: "Kad hoćemo možemo" i "Bilo koji uspjeh bilo kojeg našeg člana je uspjeh cijelog Društva". Čestitamo i ostalim filatelističkim društvima na uspjehu!

09

Skupština je završila u 11:55 sati. Na kraju je uslijedila skromna zakuska i naravno, druženje :)

10

11

12

Napisala: članica Društva Sara Vukušić
Fotografirao: član Društva Eugen Vučetić