Rijecko filatelisticko drustvo "Rijeka"

subota, 13. listopad 2012.

Uspjesi rije─Źkih filatelista na dvije me─Ĺunarodne filatelisti─Źke izlo┼żbe

     U ┼ívicarskom gradu Stansu je od 4. do 7. listopada 2012. godine odr┼żana nacionalna izlo┼żba maraka 1. stupnja. Takve izlo┼żbe se u ┼ávicarskoj odr┼żavaju jednom u ┼íest godina. Na preko 1600 vitrina, na izlo┼żbi je izlagalo preko 250 izlaga─Źa iz ┼ávicarske i drugih zemalja.
─îlan Filatelisti─Źkog-numizmati─Źkog dru┼ítva Rijeka iz ┼ávicarske, gosp. Mario Huzani─ç je sudjelovao s izlo┼íkom Die ersten Briefmarken Kroatiens u klasi 2 u kojoj je njegov izlo┼żak ocjenjen velikim zlatom i ujedno je izabran kao najbolji u toj klasi.

Diploma Stans 2012

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


      U Portugalskom gradu Ilhavo je od 2. do 7. listopada odr┼żana me─Ĺunarodna filatelisti─Źka izlo┼żba multilaterale Portugal-Hrvatska-Gr─Źka. Hrvatski izlaga─Źi su bili zastupljeni sa ukupno 23 izlo┼íka. ─îlanovi Filatelisti─Źko-numizmati─Źkog dru┼ítva Rijeka su postigli slijede─çe rezultate:ILHAVO 2012
Izlo┼żak Ivana Martina┼ía, Postmarked stamps of Rijeka, Fiume 1918-1924 je ocjenjen zlatnom medaljom a izlo┼żak Mirka Merlaka, Postal History of Dalmatia 1919-1921 je ocjenjen srebrnom medaljom.